S.O.F.T. - Analyse. Grundlage für die Strategieentwicklung und Massnahmenkonzeption im betrieblichen Umweltmanagement. - Groth, U.
Využitie SOFT analýzy v podnikovom manažmente životného prostredia. Ide o analýzu silných a slabých stránok, budúcich šancí ako aj ohrození a rizík (anglicky: Strength, Failures, Opportunities, Threats). Ciele podnikového ekologického riadenia.