<The> international dimension of environmental policy. International coordination of environmental policies. - Carraro, C.
Ochrana životného prostredia vo výskumných programoch v 60. a 70. rokoch a nová problematika ochrany životného prostredia v 80. a 90. rokoch. Medzinárodná dimenzia fenoménu životného prostredia. Nové problémy ochrany životného prostredia a ich dopad a dôsledky pre ekonomickú analýzu. Význam a opodstatnenie každoročných správ OSN o programoch ochrany životného prostredia a ich plnenie.