projection method for computing turning points of nonlinear equations. - Moret, I.
Opis priamej metódy na určenie jednoduchých extrémnych bodov nelineárnych rovníc. Ide o podrobný popis numerického algoritmu, pracujúceho na základe postupných aproximácií, pričom sa uvádza i dôkaz o jeho konvergencii. Aplikácie a numerické príklady.