Best case lower bounds for heapsort. - Ding, Y.
Analýza zložitosti algoritmov triedenia hromady (heapsort). Dôkaz toho, že spodné ohraničenie počtu porovnaní n log n platí pre množinu týchto algoritmov, vrátane Williams-Floydovho algoritmu, Carlssonovho lineárneho algoritmu zdola nahor, algoritmu binárneho vsúvania, ako i pre všetky algoritmy zhora nadol, pre akýkoľvek vstup.