On the generalization of Alefeld-Herzberger's method. - Kjurkchiev, N.
Analýza triedy iteračných metód, ktoré sú zovšeobecnením metód, uvedených v roku 1974 Alefeldom a Herzbergerom. Použitie týchto metód na určenie jednoduchých koreňov algebraických rovníc. Odvodenie odhadov pre ich rád R.