On the numerical integration of certain singular integrals. - Stolle, H.W
Analýza numerického výpočtu singulárnych integrálov v zmysle Hadamarda pomocou jednoduchých metód integrácie. Odhad chyby algoritmu a numerické príklady. Analýza optimálnosti pravidiel kvadratúry.