central limit theorem for latin hypercube sampling. - Owen, A.B
Rozšírenie Steinovej vety (o tom, že integrál vzorkovania latinskej hyperkocky má menšiu variáciu než nezávislá integrácia metódou Monte Carlo s rovnakou distribúciou) na dôkaz centrálnej limitnej vety. Ukážka metódy, ako kombinovať riadiace variácie.