Monte-Carlo approach for 0-1 programming problems.
Návrh dvojfázovej procedúry náhodného vyhľadávania na riešenie niektorých diskrétnych optimalizačných úloh. Záruky kvality výsledkov sa odvodzujú zo štatistiky neasymptotického rádu a z intervalov bez distribúcie, ktoré sa dajú takto získať. Analýza intervalu spoľahlivosti pre kvantily daného rádu.