Asymptotically efficient allocation rules for two Bernoulli populations. - Li, Z.
Problém vzorkovania dvoch bernoulliovských populácií. Konštrukcia asymptoticky efektívneho pravidla. Simulácie ukazujú vhodné vlastnosti tohoto pravidla v bežných prípadoch.