Modelling agent forecast distributions. - West, M.
Analýza úloh, vyplývajúcich z analýzy a interpretácie neistých inferencií, získaných od agentov, v kontexte predpovedania skalárneho náhodného množstva. Konštrukcia bayesovskej aktualizácie pre prípady, kedy sú názory agentov vyjadrené vo vhodnom tvare.