Multivariate regression analyses for categorial data. - Liang, K.Y
Analýza triedy modelov pre marginálne očakávania jednotlivých odpovedí a pre párové asociácie. Porovnanie marginálnych a log-lineárnych modelov. Porovnanie dvoch rovníc odhadu z hľadiska odhadu parametrov. Ilustrácia oboch metód na analýze dvoch množín dát z oblasti zdravotníctva.