Non-homogenous autoregressive processes for tracking (software) reliability growth, and their Bayesian analysis. - Singpurwalla, N.D
Analýza nehomogénnych autoregresívnych procesov ako modelu rastu spoľahlivosti. Porovnanie dvoch bayesovských formulácií prevedením do vhodnej formy a použitím Kalmanovho filtrovacieho algoritmu. Demonštrácia procesov porovnaním dát o zlyhaní softwaru.