On a kernel approach to screening problem. - Boys, R.J
Pužitie skríningových metód na zistenie relatívneho množstva takých indivíduí v populácii, u ktorých daný atribút prevyšuje dopredu definovanú hladinu. Odvodenie špecifikačnej oblasti skríningovej premennej. Odhad citlivosti a porovnanie s empirickými a odhadovými riešeniami.