Pooling 2 x 2 tables: asymptotic moments of estimators. - Gart, J.J
Analýza asymptotických momentov zozbieraných odhadov, t.j. tých, ktoré boli skonštruované na dátach, zozbieraných zo všetkých tabuliek. Takéto odhady majú isté výhodné vlastnosti. Porovnanie asymptotických variancií a návrh jednoduchého testu úplnej homogenity.