video conferencing system for the United States Army. Group decision making in a geographically distributed environment. - Hatcher, M.
Prehľad fyzického návrhu, softwarových nárokov, ako aj kultúrnych a organizačných otázok konferenčných videosystémov. Prehľad možných opatrení, ktoré primäjú armádu Spojených štátov, aby systémy pre skupinové rozhodovanie, ktoré boli pre ňu vyvinuté, skutočne využívala.