Electronic meeting systems. Results from the field. - Martz, W.B
Prehľad niektorých nových poznatkov, týkajúcich sa implementácie elektronických systémov stretnutia (EMS). Analýza práce v skupine s EMS a jej porovnanie s klasickými pracovnými postupmi. Implementácia pokusného systému EMS na Univerzite v Arizone a získané výsledky.