Group decision support with the Analytic Hierarchy Process. - Dyer, R.F
Analytický hierarchický proces (AHP) sa aplikuje pri skupinovom rozhodovaní, pričom má mnohé výhodné vlastnosti ako syntetizujúci mechanizmus skupinového rozhodovania. Vysvetlenie, prečo sa AHP na tieto účely tak dobre hodí. Poukaz na to, že AHP možno využiť v mnohých kontextoch. Analýza štyroch príkladov. Úvod do systému.