Walras' law and nonoptimal equilibria in overlapping generations models. - Aiyagari, S.R
Demonštruje sa spojenie medzi zlyhaním Walrasovho zákona a neoptimálnou rovnováhou v modeli prekrývania sa generácií. Analyzuje sa dôsledok Walrasovho zákona v konečných ekonomikách a stanovuje sa nutná a postačujúca podmienka pre neoptimálnosť konkurenčnej rovnováhy.