Health behavior, health knowledge, and schooling. - Kenkel, D.S
Vplyv zdravotnej osvety na dobrú životosprávu, spotrebu cigariet a alkoholu. Analýza percentuálneho podielu úmrtnosti v dôsledku neznalosti správnej životosprávy. Cesty a spôsoby šírenia zdravotnej osvety. Výsledky skúmania spotreby cigariet a alkoholu u mužov a žien. Ekonomické hľadisko daného problému.