Francouzské zdravotnictví. - Kastnerová, H.
Administratívna štruktúra francúzskeho zdravotníctva. Rozdelenie francúzskeho zdravotníctva na dva hlavné sektory: verejný (asi 70 perc.) a súkromný (asi 30 perc.). Systém poistenia. Vysoký podiel nákladov je hradený z poistenia. Zdravotné mapy ako základný nástroj riadenia a plánovania francúzskeho zdravotníctva.