Budou potřebovat malé zemědělské farmy ekonomickou podporu? - Foltýn, Ivan
Matematický model optimalizácie hospodárenia poľnohospodárskych fariem, ktorý má slúžiť k vypracovaniu zásad ekonomickej podpory štátu novo zakladaným poľnohospodárskym podnikom. Východiskové predpoklady modelových simulácií. Matematický model farmy. Charakteristika modelových simulácií. Výsledky modelových simulácií.