Formy zemědělského podnikání. 1. - Klusoň, Václav
Možnosti, ktoré pre poľnohospodárske podnikanie poskytuje hlavne obchodný zákonník a naznačenie niektorých foriem, ku ktorým môže vývoj podnikania v najbližších rokoch dospieť. Výklad podľa jednotlivých foriem: Verejná obchodná spoločnosť, tichá spoločnosť, komanditná spoločnosť, spoločnosť s ručením obmedzeným, účastinná spoločnosť, komanditná spoločnosť na účastiny, družstvo a účastinná kooperatíva.