Hospodářská politika státu v agrárně potravinářském programu. 1. - Kolaja, F.
Charakteristika najbližších cieľov agrárno potravinárskeho programu pre budúce obdobie a cesty ich plnenia. Hlavné zásady štátnej hospodárskej politiky v poľnohospodárstve a potravinárskom priemysle. Daňová a úverová politika smerujúca k urýchleniu privatizácie poľnohospodárstva a k rozvoju podnikateľskej aktivity v APK.