Poradenstvo - aktuálny problém súčasnosti. - Hutník, Félix
Zvyšujúci sa počet "bezradných" poľnohospodárskych podnikov vyvoláva naliehavú potrebu vybudovať akcieschopný systém poradenstva. Potreba racionalizovať a komercionalizovať poľnohospodársku výrobu v ČSFR je evidentná. Stanoviská k podnikovým i národohospodárskym problémom poľnohospodárstva a náčrt úloh rozvíjajúceho sa poradenstva.