Sociálne aspekty transformačných procesov v agrárnom sektore. - Buchta, Stanislav
Ekonomické problémy poľnohospodárskych podnikov a ich sociálne dopady. Znižovanie zamestnanosti. Pokles čerpania podnikovej spoločenskej spotreby. Vývoj miezd. Podniková sociálna politika.