Subvencovanie v poľnohospodárstve. - Novák, J.
Každá vyspelá krajina má vypracovaný program subvenčných opatrení na podporu svojej agrárnej politiky. V súčasnej dobe dochádza vo vyspelých trhových ekonomikách k prehodnocovaniu spôsobov a úrovne štátneho subvencovania. Problematika objektivizácie a metodiky výpočtu miery subvencovania a ochrany jednotlivých poľnohospodárskych výrobkov.