Trendy systémů organizace a řízení v zemědělských družstvech. - Julínková, I.
Kolapsové ekonomické podmienky v poľnohospodárskej prvovýrobe budú vyžadovať zo strany štátu opatrenia k oživeniu trhu a zvýšenie koncepčnej organizácie a riadenia na podnikovej úrovni APK. Východiskovým bodom bude splynutie systémov riadenia poľnohospodárskych podnikov a poznatkov západného manažmentu. Poukázanie na základné vývojové tendencie v systémoch organizácie a riadenia na súbore poľnohospodárskych družstiev na Morave. Vymedzenie kritických faktorov a koncepcia ich eliminácie.