Současná situace a prognóza pro trhy s obilovinami a s krmivy v zemích OECD. - Jambor, V.
Svetová produkcia obilovín v r. 1988-1991. Svetový obchod s kŕmnym obilím, hlavní exportéri a importéri. Tendencie exportu a importu. Vnútorná politika štátov na úseku obilovín a krmív (dotácie). Porovnanie cien výrobcov a intervenčných cien u jednotlivých výrobcov. Obchodná politika v krajinách OECD.