vertikális koordináció a magyar tejgazdaságban. - Szabó, M.
Systém vertikálnej koordinácie výroby, spracovania, distribúcie a spotreby mlieka v Maďarsku. Vertikálna koordinácia - z hľadiska kvantity, kvality, časového harmonogramu i finančného aspektu z rokov 80. už neplatí. Je potrebné zabudovať do koordinácie súkromných chovateľov a malovýrobcov mliekarenských výrobkov. Otázky kvality, jej kontroly a hygieny spracovania mlieka. Úloha veterinárov a hygienikov.