Metodika výpočtu rentability v chovu skotu. - Poděbradský, Z.
Metodický postup pri celkovom hodnotení ekonomiky chovu hovädzieho dobytka. Charakteristické ukazovatele štruktúry a obratu stáda a ich výpočet. Naturálne výsledky výroby. Tržby, náklady, zisk a rentabilita chovu. Postup výpočtu prevádzkovo-ekonomických výsledkov. Využiteľnosť automatizovaného výpočtového systému QUATRO PRO pri sledovaní ekonomiky chovu.