Interhotel Tatry pred novým osudom. Hotely na rázcestí. - Zábojníková, M.
Kritické stanovisko k službám, ktoré poskytujú hotely firmy Interhotel Tatry, k absencii koncepcie rozvoja Vysokých Tatier, k nízkym investíciám do globálneho rozvoja a do rozvoja cestovného ruchu.