Rekreační objekty v České republice. - Kučera, Milan
Štatistické údaje o vývoji objektov individuálnej rekreácie od r. 1971. Počty a prírastky rekreačných objektov podľa krajov, podľa veľkostných skupín obcí, podľa okresov, podľa hustoty objektov, podľa podielu rekreačných objektov na súhrne obytných stavieb. Rozmiestenie rekreačných objektov v jednotlivých okresoch.