Autonomní podnikatelské jednotky. - Vodáček, Leo
Autonómne podnikateľské jednotky, ich základné poslanie, charakteristika ich podnikavosti a vhodnej miery autonómie. Kritériá vytvárania, výhody a nevýhody autonómnych podnikateľských jednotiek. Vzťah autonómnych podnikateľských jednotiek k ostatným organizačným jednotkám firmy. Vnútorné organizačné usporiadanie autonómnych podnikateľských jednotiek.