Etyka w biznesie. - Löhr, A.
Rozhovor s Dr. Albertom Löhrom, laureátom ceny Ústavu nemeckého hospodárstva v r. 1992 o etike v businesse. Úloha etiky v boji o trh. Jej obmedzenia. Nový štýl vedenia ľudí. Etika dialógu s pracovníkmi. Sieť European Business Ethics Network (EBEN).