Pilulky z oblasti etiky podnikání. 1. - Novotný, K.
Vyjadrenie k problému významu "etiky podnikania". Charakteristika podnikateľských motívov. Vytvorenie poradia podnikateľských motívov ako ukazovateľ toho, či podnikateľ môže byť úspešný, alebo nie. Nevyhnutnosť úplnej poctivosti voči zákazníkovi, pretože tento vytvára dobré meno, goodwill, podnikateľa.