Pomoc drobnému podnikání. - Jouza, L.
Význam súkromných podnikateľov v rozvoji trhového hospodárstva a v riešení problémov nezamestnanosti. Dôležitosť poskytovania dotácií a príspevkov začínajúcim podnikom. Podmienky poskytnutia príspevku. Dohody uzatvárané podnikateľmi s úradmi práce. Možnosti ďalších pôžičiek alebo príspevkov podľa vládneho programu podpory malého a stredého podnikania.