Současný stav a podpora soukromého podnikání v ČSFR. - Horkel, V.
Význam malých a stredných podnikov pre dynamiku ekonomického rozvoja, tvorbu národného dôchodku a zamestnanosť. Uvedenie foriem pomoci, ktorá sa týmto podnikom poskytuje na vládnej, regionálnej i miestnej úrovni. Vývoj a súčasný stav malého a stredného podnikania v ČSFR. Spôsoby a formy malého a stredného súkromného podnikania. Bariéry ďalšieho rozvoja súkromného podnikania.