Strategické myšlení. - Procházka, S.
Základy strategického myslenia. Princípy strategického myslenia: princíp myslenia vo variantoch, princíp permanentnosti, princíp celosvetového systému myslenia, princíp interdisciplinárneho myslenia, tvorivého spôsobu myslenia, syntézy exaktného a intuitívneho myslenia, myslenia v čase, spätnoväzbového myslenia, agregovaného myslenia, princíp orientácie na špičkové výsledky, princíp koncentrácie, etiky myslenia a princíp vedomia práce s rizikom.