Stratégies d'entreprise et politique de la concurrence dans le Marché unique. - Jacquemin, A.
Interná a externá stratégia veľkých podnikov. Nové kombinácie vo vzťahu výrobok-trh. Zvýšená úloha externého rastu podniku. Zmluvy medzi podnikmi a kooperačné zmluvy v ES podľa sektorov. Koncentrácia, kooperácia a politika konkurencie v Spoločenstve. Politika fúzie a absorpcie. (Revue d'économie industrielle 1991 č. 57).