Vlastnosti podniku v tržní ekonomice. - Vávrová, Věra
Východiskové podmienky postavenia podniku v trhovej ekonomike v oblasti liberalizácie v podnikaní a cieľov podniku. Charakteristika základných vlastností podniku: prispôsobivosti, kontinuity, kreativity, štandardizácie a závery pre podnikovú prax. Hodnotenie vlastností kvalitatívnou analýzou.