Znižování podnikatelského rizika. 2. - Fotr, Jiří
Náčrt osvedčených postupov znižovania podnikateľského rizika. Rozčlenenie postupov do dvoch základných skupín: postupy znižovania rizika orientované na jeho príčiny, resp. eliminovanie príčin a postupy znižovania veľkosti nepriaznivých dopadov rizikových situácií.