Úspěch řízení leží mezi "vysokou" technologií a etikou. - Walló, V.
7 základných ciest pre podnikanie a manažment v súčasnosti. Rast významu kvality, designu a služieb. Rozširovanie nových organizačných foriem. Rast významu kooperačných sietí voči klasickým podnikom. Internacionalizácia výroby. Odstraňovanie stredného manažmentu. Nástup ku kooperácii. Rast zodpovednosti a významu etiky s rastom komplexnosti a globálnosti ekonomických činností.