European management: steering the future towards the present. - Orgogozo, I.
Analýza európskych metód riadenia. Zmeny v štýle riadenia. Transformácia socioekonomického kontextu reprezentovaného jednotným európskym trhom. Transformácia riadenia vo východnej Európe - ašpirácie východnej Európy smerom k terajšiemu "Eldorádu". Zmeny v štruktúre procesu riadenia.