Marketingové řízení. - Hladík, S.
Budovanie systému marketingového riadenia v podniku. Funkcie marketingového koordinačného útvaru. Marketingová podniková stratégia. Prvky "4P" v Marketing Mixe (výrobok, podpora predaja, predajná cena, priestor). Metodika marketingového riadenia vývoja nového výrobku, jej vstupné impulzy a prostriedky výskumu trhu.