O novom tipe myšlenija chozjajstvennogo rukovoditelja. - Papulov, P.
Bez nového ekonomického myslenia nie je možné vytvoriť hospodárske vzťahy. Nový typ ekonomického myslenia musia zvládnuť predovšetkým riadiace kádre. Ekonomický aspekt nového typu myslenia vyžaduje používať pri riadení ekonomické metódy vychádzajúce z ekonomických záujmov. Aspekty, ktoré musí riadiaci pracovník pri demokratizácii riadenia a pri vytváraní nového systému riadenia a samosprávy, zohľadňovať.