Podnikatelské plány a jejich příprava - Fotr, Jiří
Význam podnikateľského plánu pre riadenie firmy a pre jej financovanie. Náplň podnikateľského plánu. Charakteristika firmy (trhy, stratégia, riadenie, financie). Základné východiská (história firmy, charakter produktu). Sledované ciele. Analýza trhu (trh celkove a jeho segmenty, konkurencia). Výrobný proces. Marketing. Prognózy hospodárskych výsledkov a finančné plány. Organizácia a riadenie. Vlastníctvo. Rizikové faktory.