Podnikatelské řízení po privatizaci. - Vodáček, Leo
Prvé kroky nového riadenia podniku v nových podmienkach po liberalizáci a privatizácii. Manažment a podnikanie - využitie skúsenosti a naše špecifiká. Charakteristika podnikavosti v trhovej ekonomike. Charakteristika nových podmienok pre manažment v privatizovaných podnikoch. Právno-organizačná stránka podniku.