Pružné formy organizačních struktur - Malý, Milan
Podstata pružných štruktúr a riadiace vzťahy. Základné typy organizačných štruktúr nového typu: maticová organizácia, projektová koordinácia a integrovaná projektová štruktúra. Synergická organizačná štruktúra, riešenie úloh v lineárnej štábnej organizácii.