Vrcholové řízení podniku s ohledem na využití výpočetní techniky. - Kotlasová, E.
Komplexné strategické plánovanie podniku. Stanovenie základných premís budúceho fungovania podniku a základnej podnikateľskej pozície podniku. Návrhy základných scenárov komplexných podnikateľských stratégií (ofenzívna, defenzívna a zostatková stratégia, dielčie podnikové stratégie, finančné ohodnotenie strategických variánt..). Informačné zaistenie strategického systému.