Řízení a organizace inovací. Nový směr amerického managementu. - Dědina, Jiří
Zladenie technologických a trhových faktorov inovácie. Systémy riadenia výrobnej, hospodárskej a inovačnej činnosti. Vlastnosti byrokratickej organizácie a organizácie s organickým systémom riadenia. Formy hospodárskej organizácie inovačných procesov. Vedeckotechnické centrum v organizačnej štruktúre priemyslového združenia. Súčasné prístupy k organizácii inovačnej činnosti v priemyslových podnikoch.